Alien Breed 3D – ZDoom mod!!!!

Mondhatni, az Alien Breed széria fogalommá vált az Amigások körében, a felülnézetes, “alien” filmek hangulatát idéző játék nagy népszerűségnek örvendett, és mivel Dos-ra is átportolták, azok is megismerkedhettek vele, akiknek nem volt otthon a Commodore cég termékéből. A készítők, a Team 17, akik amúgy a Worms szülőatyjai is, végül, a Doom sikerét látva, szakítottak a top-down nézettel, és a franchise soron következő, negyedik és ötödik részét immár fps-ként került a boltok polcaira.

Nos, akinek anno az Amigán kimaradt a negyedik rész és még mindig nincs gépe hozzá, esetleg nem szeret emulátorokkal bajlódni, annak van egy jó hírem. Project Osiris munkacím alatt készül az Alien Breed 3D Doomosítása, amit egy ArcturusDeluxe nevű emberke kalapál egy ideje. A projekt már 0.9-es bétánál tart, mondhatni, szinte kész van. Aki szeretné, az ki is próbálhatja a Zdoom készre csomagolt verziót, amit a linken elérhet.

Jó szórakozást hozzá!

Link a jóhoz!

(Ugye, hogy Benedict Cumberbatch van a borító képen? :D)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .