Antstream – Retro játék stream hamarosan!

Nemsokára érkezik az Antstream, ami nem más, mint egy előfizetés alapon működő retro videojáték streamelő szolgáltatás. Magyarán, “felhőből”, emulátorok, töltögetések nélkül azonnal elérhetjük és nyüstölhetjük kedvenc oldszkúl gémeinket. Mivel ugye nem a felhasználó rendszerén fog futni az Antstream, hanem szervergépen, így elég sok eszközön válik majd elérhetővé (PC, különféle Android alapú ketyerék). Hasonló elven működött a pár éve megszűnt OnLive is, a bitek nyugosztaljak a forráskódját.

29063934_977284225759241_2256985772747503128_o

Jelen pillanatban már több mint 1000 licenszelt címmel rendelkezik az Antstream (a képek alapján ott lesz pl.: a Wizard Of Wor, Impossible Mission, yeh!), valamint jó néhány platform közt választhatjuk majd ki a kedvünkre valót (Atari, C-64, Amiga stb.). A játékokban elért eredményeinket jegyzi a gép, így akár pontversenyre kelhetünk a barátainkkal vagy az internet népével.
Fontos megjegyeznem, hogy elég nagy nevek állnak a szolgáltatás mögött, úgy mint Ian Livingstone (!!!), az ötlet gazda és alapító Steve Cottam (3DO), Miyake Kazutoshi (Sega Europa exCEO-ja) stb., szóval, nem kispályások szervezkednek, talán még valami jó is kisülhet a dologból!
(Én speciál megnézem, hiába figyel itt a fentebb említett 3 gép eredetiben :D)

Forráshttps://www.antstream.com/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .