Atari 3 csapás – Új játékok 2600-ra, Októberben!

Most jó igazán Atari 2600 fan-nak lenni, ugyanis három, frissensült játék debütál a 6 nap múlva esedékes (október 20-22) portlandi Retro Gaming Expon! Jómagam még csak beszerezni próbálom a konzolok konzolját, terveim szerint egy Jr.-t újítok, majd idővel, természetesen a klasszikus, faborítású “öreget” is a gyűjteményem tagjai közt szeretném tudni. No de, vissza Portlandba.

Már a borító is profi munka.

Már a borító is profi munka.

A három új cartridgre a Super Cobra Arcade, a Space Cactus Canyon és a Draconian neveket vésték. Az első egy scrollozós Scramble szerű játék lesz, itt egy helikopterrel kell keresztül navigálnunk magunkat a pályákon. Útközben amit lehet lőni kell, és még a benzin szintre is oda kell figyelni, különben kampó.
A  Space Cactus Canyon is érdekesnek ígérkezik, ebben egy világégés után (2543-ban) az földön maradt utolsó kaktuszt(!!!) alakítjuk. Zseniális! A történet szerint a törpi tüskés pozsgás már lelépett a Földről és a Marson találtak új otthont maguknak. Küldenek is értünk egy mentőhajót, amivel lelécelhetünk majd, feltéve ha sikerült elérnünk, ugyanis utunkat vízkeresgélés és ellenséges ember falkák kerülgetése fogja nehezíteni.
Végül, egy űrhajós, bosszús játék maradt, a Draconia. Itt sem töpörtyűt fogunk sütni, hanem ellenséges űrbázisokat felszámolni szektorról-szektorra. Ők sem adják olcsón a tepsis krumplit, minden létező technikát bevetnek majd ellenünk, sőt, időnként kémhajók is felbukkannak, amiket ha nem lövünk szét azonnal, a nyakunkon lesz az egész ellenséges flotta.

Aki esetleg a helyszínen nem tudja megvenni őket, annak az AtariAge Store-ban állnak majd a rendelkezésére! :)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .