Billy Mitchell visszatért! – Pac Man tökéletes játék!

Billy Mitchell neve valószínűleg nemcsak a tengerentúlon ismert, itthon is biztos sokan tudják, hogy ő volt az első ember, aki tökéletes játékot ért el Pac Man-ben (3 333 360 pontot). De nem csak a szellemevésben volt jó, igazi pro arcadegamer-ként sokáig tartotta a Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Mrs. Pac-Man, Burger Time legmagasabb pontszám rekordjait, valamint az ötödik volt, aki a Centipede-ben 10 millió pontot ért el egy versenyen.

Aztán nemrég borult a Billy, miután kiderült, hogy az utolsó Donkey Kong rekordját nem eredeti gépen, hanem valószínűleg egy módosított emulátorral érte el. A Twin Galaxies meg is fosztotta Mitchell-t a címtől és halmazati büntetésként az összes eddigi rekordját, beleértve a Pac Man tökéletes játékot, törölték a nyilvántartásukból.

Azonban Billy mester nem adja fel, és napra pontosan 20 év után újra belevágott, hogy ismét elérje a Pac Man tökéletes játékot. Bár eddig még nem jött össze a mutatvány, ám egyszer elég közel került hozzá, pár száz pontnyira pontosan. Tegnap sikerült ismét a tökéletes játék, Billy ismét megcsinálta!!!
Akit érdekel  visszanézheti a régebbi próbálkozásait a Twitch csatornáján:

https://www.twitch.tv/Billy_Mitchell

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .