Blade Runner: Enhanced Edition – Re-pikáns kiadás

Remake, remastered és enhanced korában élünk. Pár hete fejeztem be a Shadow Man Remasteredet (ajánlom mindenkinek), most a Final Fantasy VII Remaket nyüstölöm, és már itt a következő jelentkező az egyre csak bővülő listámra: a Blade Runner: Enhanced Edition, ami éppen a mai nap fog debütálni Steamen.
Már csak azért is keltette fel a figyelmem, mert anno az 576-ban olvastam róla és emlékszem, akkor nagyon érdekesnek tűnt, csak lehetőségem nem volt kipróbálni. No, most itt lesz az alkalom.

A játékban egy Ray McCoy nevű fejvadász bőrébe bújva indulhatunk Los Angeles szmogban úszó, neonfényes sikátoriba replikánsokra vadászni. Mondanom sem kell, nem lesz egyszerű dolgunk, egy igen szövevényes ügy szálait kell kibogozni, de segítésünkre lesz a filmből jól ismert is Voight-Kampff teszt, aminek a kiértékelése a mi feladatunk lesz.
Az Enhanced verzióban az átdolgozott és felskálázott videok, grafikai javítások (SMAA Anti Aliasing, anizotropikus szűrés) és gamepad támogatás mellett a feliratokat is javították (emlékeim feliratozás nem is volt a játékban), így teljes lesz az élmény a mai számítógépeken is.
Akit érdekel behúzhatja ITTT steamre, de érkezik még konzolokra is.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .