Call of Saregnar – Erő és árulás

Számomra anno a Might and Magic VI Mandate of Heaven volt a belépő a számítógépes RPG-hez. Egyszerűen lenyűgözött, hogy egy élő és lélegző fantasy világban barangolhattam. Utána sokáig maradt ez a fajta, FPS nézetű, szerepjáték a kedvencem (IX-ig minden részt végigtoltam), de aztán más fajtákkal is megbarátkoztam. Köztük az egyik kedvencem volt a Betrayal at Krondor, amit bár nem vittem végig, a regényt sikerült megszereznem és elolvasnom (idehaza: Krondor: ​Árulás címen futott). Sőt, már anyagot is gyűjtöttem a játékról, a jövőben bejegyzés is lehet belőle.

Nos, a Call of Saregnar szintén a Krondor, Realms of Arkania, M&M nyomdokaiban kíván lépni, az elsőszemély nézetű, taktikai harcrendszerrel megáldott csapatmenedzselő RPG-vel, ami a dos-os időket idéző alacsony poligonú, de részletesen kidolgozott grafikával, élő emberekről digitalizált karakterekkel várja a lelkes játékosokat. Kalandjaink egy rejtélyes gyilkossággal kezdődnek, amibe kicsiny csapatunkkal majd alaposan belegabalyodunk, és természetesen ezzel párhuzamosam nő majd a ránk törő ellenséges erők száma, ereje is, akikre a jól bevált kard vagy éppen a mágikus támadás lehet a gyógyír.
Megjelenés időpont még nincs, de cserében játszható demo letölthető a STEAM-ről.

A Retro legyen veletek!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .