Indiana Jones and the Fate of Atlantis S.E. – Remake demo 2.0

Tény, hogy hatalmas Indiana Jones rajongó vagyok, a csengőhangom már a Nokia 3210-em, óta minden telefonon, változatlanul az Indiana Jones Theme, (akkoriban még hangszerkesztőbe kellett bepötyögni a dallamot). A filmeken kívül (3 az igazi), Rob MacGregor Indiana Jones sorozatát is olvastam és természetesen a videojátékok sem maradtak ki, legalábbis, ami elérhető volt, azt végigjátszottam (a legok kivételével). Az Emperor’s Tomb a mai napig a kedvencem, akárcsak a kalandjátékok, köztük a Fate of Atlantis.

Örültem is, amikor pár éve olvastam a hírt, hogy egy amatőr csapat modernizálná a játékot, főként a grafikán eszközölne komolyabb ráncfelvarrást. A jó hír, hogy a fiúk pár napja előrukkoltak a játszható, 2.0-ás demo verzióval, amit bárki letölthet az oldalukról (link lent), és megnézheti hogyan fest a játék felújítva. Rossz hír viszont, hogy Miki egerék (és a Lucasfilm) még nem adták áldásukat a munkálatokra, és félő, hogy végül lelövik a projektet. Kár lenne érte, mert nekem bejön, noha az eredetit semmi sem pótolja.

Fusson, hogy jusson, avagy töltsétek, míg lehet (és ne felejtsétek el aláírni a petíciót, hátha meghatja a Díznit):

https://remakeofatlantis.blogspot.com/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .