Indiana Jones and the relic of the Viking – Játszható mini játék!

Aki szereti az Indiana Jones and the Fate of Atlantis-t, és a hasonló LucasArts kalandjátékokat, annak van egy jó hírem: több rajongói folytatás is készülőben van! Ráadásul az egyik csapat, most egy kipróbálható, önálló mini játékkal lepett meg minket. Mellesleg ők még a Raiders of the Seven Cities of Gold-ot is kalapálják, ami a lenti demó alapján, igazi csemege lesz minden kalandjáték fannak. (A másik projekt, a The Fountain of Youth, 15 éve készül, talán az is meg lesz egyszer.)

Az Indiana Jones and the relic of the Viking nevet viselő minijátékban a kedvenc régészprofesszorunk ezúttal egy a vikingek által elrabolt relikvia keresésére indul (milyen meglepő ez a cím alapján- a szerk.), és ehhez egészen Norvégia fagyos fjordjaiig kell utaznia. Fejtörők, rejtvények és a megszokott SCUMM szerű irányítás várja a kalandra éhes kincsvadászokat. De előre szólok, rövidsége ellenére nem lesz egy könnyed falat, az a fél óra jócskán kitolódhat… Tapasztalat. :)

Letöltés ITT a Holdiday demo-nál.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .