Ingyérium Galaktika! Open-IG.

Kövezzetek meg, de nekem ez elsőre kimaradt. A kettő alap, az megvolt, az Imperium Galaktika egyet viszont később, egy újság mellékletként szereztem meg. Akkoriban kevés időm volt, és annak ellenére, hogy az ízig-vérig magyar, “valószereplős” animációs, hídon mászkálós videóbetétes, stratégiai sci-fi játék nagyon bejött, kb. a story 30-40 %-nál félbehagytam.

 

A videók igaz mémek lettek, mint a fenti a
kamaszkorunk kedvenc szőkéjével (az anya), és a kicsit androidos beütésű “fiúnkkal” :D
 

Aki hozzám hasonló cipőben jár (vagy vonzzák a retro játékok), annak most lehetősége van a pótlásra, ugyanis egy álmos 2012-ei reggelen egy Karnok Dávid nevű programozó arc úgy döntött, hogy nem maradhat a világ Imperium Galaktika remake nélkül. Tervezgetések, majd azt követő titkos hegesztgetések után előállt egy javított, itt-ott módosított Open Imperium Galacticával, mindezt ingyen tölthető formában tárta/tárja elénk. Nyílt forrású Jáwa segédmotor pörög a remake alatt, így kicsit keményebb vas kell neki, mint ami annak idején az elvárt volt – a 486DX proci és 8 MB (w95 alatt 16) RAM :P.

Később az ősatya, Digital Reality csatacirkálója is leszállt Dávid úr hátsó kertjében, hogy áldást és fejlesztési pontokat adjon a játékhoz. Így mára már teljesen legálisan tölthető a gyártási fázis 0.95-nél álló open-IG.

 Itt lehet jelentkezni a flottához!!!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .