Jurassic Park – Kispoén videó

Egy jó tanács minden szülőnek: sosem szabad a gyerekkel kihagyni a kasszasiker, “kúlt” filmeket, mert a mozi helyett videón (dvd-n) megnézni, évekkel később, az nem ugyanaz. Én jó pár filmmel jártam így, köztük a Jurassic Parkkal. Mondtam már, mekkora dinófan vagyok, ugye? Még nem? Majd fogom ezt is egy jó párszor. Szóval a J.P. kimaradt a moziban (a helyi, kisvárosiban is adták, drayman barátom ott nézte meg, majd másnap mesélte, hogy amikor a raptorok felugrottak a kiscsávóhoz, mindenki hátrahőkölt a székében. Gondolhatjátok mekkora csalódás volt nekem, hogy kihagytam.)

Azóta természetesen ezerszer megnéztem már a trilógiát, és most, hogy jön az új (amit viszont már szándékosan nem a moziba fogok megnézni), ideje feleleveníteni a régi részeket. Legalábbis az egyet, egy jópofa videó formájában, ami egy „8 bites retro játékként” dolgozza fel a klasszikust (32 bit inkább, mint azt írja az alkotó :D).

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .