Masters Of Doom sorozat?!

Az internet bugyraiban szárnya kélt pletyka alapján olybá tűnik, hogy az USA Network berendelt egy pilot-ot (pilot: próbaepizód, bemutatórész) a Masters of Doom, vagyis magyarul A Doom legendája könyv alapján készülő sorozatból!!! David Kushner könyve (ami számomra alapmű) az id Software, a két Istencsászár John (Carmack és Romero) történetét dolgozza fele, természetesen nagy hangsúlyt fektetve a Doom-ra.

A sorozatról annyit tudni, hogy James and Dave Franco stúdióját és a The Gotham Group-ot bízták meg az elkészítéssel, valamint maga Kushner is ott fog bábáskodni, nehogy elrontsák a srácok a dolgokat. Ha minden jól megy, akkor hamarosan érkezik is a nyitó epizód, addig is, akik nem olvasták a könyvet (könyveket), azok pótolják hamar. Itthon változó árakon még fel bukkan vaterán, jófogáson, antikváriumokban a két rész, de remélhetőleg a sorozat sikere esetén egy igényes bőrkötéses verzió is kiadásra kerül, pentagrammával a borítón (10% részesedést kérnék is az ötletért, ha ez megvalósul :D).

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .