Mini retro tv game konzol teszt! – Nes mini kínai módra.

Pár hónapja egy Facebook csoportban írta valaki, hogy létezik a neten a NES mini kínai változata, 500 azaz ötösszáz játékkal. Mivel az említett konzol kimaradt az életemből (csak Tibi bácsival izgultam anno a Marión), meg imádom az ilyen kis vackokat, bepróbáltam. Cirka 3 hét alatt meg is érkezett a csomag. A dobozban egy könnyű, igényesen kialakított kis gépet találtam, pár oldalas kézikönyvvel, játéklistával, 2 darab kontrollerrel, RCA csatlakozóval és hálózati adapterrel. A dolog szépséghibája csupán annyi volt, hogy amcsi dugvillával érkezett. Szerencsére volt itthon egy 5 V-os adapter, így semmi sem állt az utamba, hogy kipróbáljam ezt a gyöngyszemet.

Itt a cumó!

Itt a cumó! :D 

Menü helyett az 500 darabos játéklista fogadott, amiben se keresni, se ABC sorrendbe rendezni nem lehet. Ötvenesével ugrálhatunk a tételeken. Amúgy, rafináció van a dologban, vannak olyan játékok, amik 2x szerepelnek a listán, szóval, legyen nettó 350-400 játék. Sajnos sok nagy név hiányzik (Zelda, Mario bros 3, stb.), ám ami van, az legalább egy az egyben eredeti NES. Például Super Mario, Popeye, Ghostbuster, Spy v.s. Spy, Contra részek, Donky Kong 1-4, Galaga, Excite Bike stb.

Összességben, annak megéri ez a kis masina, aki szórakozásra vágyik a haverokkal, mert a 2 kontrollerrel igazi móka a verekedős/akció játékok, és főleg ezekre van kihegyezve a Mini retro tv game konzol.

One Response to “ Mini retro tv game konzol teszt! – Nes mini kínai módra. ”

  1. Réka Kovács

    az enyém csak kínaiul beszél – tud segíteni?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .