Odyssey Vault – Videopac online!

Az egyik titkos-kedvenc 2. generációs konzolom a Philips Magnavox Odyssey 2, avagy népies (Eu-s) nevén, a Videopac G7000. Ralph H. Baer Nagymester Alapító Atya úttörő gépének, az alfák alfájának, a Magnavox Odysseynek a következő generációja sosem érte el azt a sikert, amit megérdemelt volna (ahogy azt elődje sem), és ebben ismét az Atari üzletpolitikája játszott fontos szerepet. Ennek ellenére azért sikerült 2 millió darabot eladni belőle. Itthon is felbukkan néha egy-egy verziója az online piactereken (sajnos immár aranyáron).


A felénk Videopac néven futó masinára számos klón játék született, ám készültek legendás, egyedi darabok, úgy mint a Killer Bees,  Pickaxe Pete vagy a The Mousing Cat, a társasjátékokat (pl. The Quest for the Rings ) nem is említve.
Aki ezek közül párat maga is kipróbálna, az most megteheti a lent linkelt websiteon. Noha brazil nyelvű az oldal, a játékokhoz van angol leírás, de amúgy is hamar rá lehet jönni a nyitjukra. Annyi még, ha esetleg sötét képernyő fogad, teljes képernyőre kell váltatni és indulhat a móka.
Jó szórakozást hozzá.

Az Odyssey Vaulthoz ide tessék kattintani

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .