Retro Gamer CD

Ha most bemennék egy számítástechnikai játékokat forgalmazó boltba, és azt kérdezném, hogy akad-e náluk olyan max. 1-2 éves játék, ami Commodore 64-re jött ki, akkor valószínűleg ott helyben körberöhögnek. Pedig ez nem is annyira eszement kérdés. Például itt van a RGCD. Az ottani srácok ugyanis azzal foglalkoznak, hogy kihalt platformokra jelentettnek meg játékokat, amik ugyan ingyen letölthetők (emura pl.), de meg is lehet vásárolni őket! Főleg Commodore a profiljuk, de foglalkoznak Atari STE-vel is, sőt, PC-re is akad unaloműző (ez utóbbinál persze a gyengus gépek a mérvadók).
A bejegyzésem apropójául pedig az szolgál, hogy nemrégiben fellőtték az új online boltjukat, ahol van C64-re és Atarira is game. Mint írtam, ingyen is lehet tölteni, de aki igazi ínyencségre vágyik, fizikailag akarja magáénak tudni a játékot (mindemellett az otthon porosodó C64-én futtatni), az igényesen csomagolt, díszdobos verziót vásárolhat magának. A modern játékok árának megfelelő összegért, az eredeti kártya/kazi mellé, ráadásul mindenféle egyéb nyalánkság is jár (térképek, matrica, kézikönyv stb.)

 

soulles1.png

 

soulles2.png

A 2012-es Soulless pillanatképe.

get.png

A fene vigye, annyira igényesen néznek ki, hogy kedvem támadt venni egyet. :D

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .