Sonic Time Twisted – EkSÜNhíró!

Nagyjából általános iskola 6-7. osztály tájékán, több osztálytársamtól is hallotta,, hogy suli után elmennek “szegázni” az áruházba. Elképzelni sem tudtam, hogy miről beszélnek, mert a kis városunk egyetlen áruházában szórakozásra alkalmas tevékenység nem akadt, így a kíváncsiságtól vezérelve velük tartottam. Odaérve kiderült, hogy a “műszaki” részlegen (értsd. 3 fajta tévé és egy porszívó kínálat) állt egy Sega konzol, amit ráadásul ki is lehetett próbálni. Egyetlen játék, a Sonic futott rajta, és azok az osztálytársaim, akik eddig csak tetris és kvarcjáték formájában találkoztak a digitális játékokkal, most profin tolták a szegázást. Persze, én is beálltam a sorban, ám sajnos egy-két hónap múlva kitiltottak minket, hangoskodás és hasonlók miatt. A Sega-t pedig elrakták, vagy eladták, sosem tudtam meg. Később, PC-n még egyszer-kétszer összefutottam a hiperaktív sünnel, de szoros barátságba sosem kerültünk.

Sonic Time Twisted

Azonban nemrégiben, belefutottam a Sonic time twisted című, 12 évig fejlesztett hobby projektbe, amit ingyen kínál letöltésre a Overbound Game Studio. Lássuk hát, miről is van szó!

A STT ugyan nem hivatalos játék, de tartalmazza mindazt, amit egy klasszikus Sonictól elvárhatunk, sőt, még többet is. Kapunk egy kis időutazást, finomított fizikát (gondolom az ugrások, el/visszapattanásokra lesz hatással), egyedi pixelartok alkotta grafikát és minőségi aláfestő zenéket, amik külön is letölthetők.

Ha ez nem lenne elég, a pályák több lehetőséget kínálnak a továbbjutásra, és ugye lehet majd előre és hátra utazni az időben, valamint akár “3D-s”, speciális helyeket is lelhetünk (pl.: verseny . Az eredeti 8 zóna mellett lesz még egy rakás helyszín, és 10 fő gonosz vár ránk, hogy őket leküzdve végül megállítsuk az aktuális végső ellenséget, Metal Sonicot, akinek most az a célja, hogy az Időkővel visszahozza a mesterét.

Segítségünkre repül, pörög a két elmaradhatatlan társunk: Tails és Knuckles. Szóval adott minden, ami egy jó Sonic játékhoz kell. Legalábbis laikusként nekem bejött a játék.

A Sonic Time Twisted INNEN, a fejlesztők oldaláról tölthető le, a kedvcsináló videót pedig alant tekinthetitek meg :)

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .