Unseen64 – Vágyálmok temetője

StarCarft: Ghost, B.C., Star Trek: Secrets of Vulcan FuryTitan A.E, NirvanaStar Fox 2,  és még sorolhatnám azokat a címeket, amelyek a bejelentésükkor megdobogtatták a szívünket, ám végül különféle okok miatt, (főleg anyagi), sosem készültek el. Pedig volt, hogy olyan szinten maradt félbe a fejlesztés, amin ma röhögve megjelentetnék a kiadók. Jó példa erre a nemrég a Blizzard kínzókamráiból megszökött, és szinte teljesen kész állapotban leledző Warcraft Adventures: Lord of the Clans. És kitudja, még hány ilyen elfeledett játék van…

 

 

Nos, a választ az Unseen 64 portál létrehozói is keresik, akik azért hozták létre az oldalukat, hogy ott összegyűjtsenek annyi infót a “törölt” és “béta” játékokról, amennyit csak lehet. PC-re és konzolokra egyaránt, leírással, videókkal, képekkel. Akit érdekel, a lenti linken csemegézhet a “cancelled” játékok közt, vagy megnézheti 1-2 játék milyen állapotban leledzett még kis béta korában.

https://www.unseen64.net/

 

A linkért köszönet Drayman barátomnak!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .