USA Zombie Apocalypse – Vectrex Zombi lövölde!

Ismét egy csemege érkezett a Vectrex tulajdonosoknak, ráadásul újra egy klasszikus, a House of the Dead, feldolgozása, “vektorizálása”. A játékban egyedül, vagy akár másik játékossal “kart lőve”, államról-államra haladva kell összeszednünk egy atombomba 3 darabját, hogy azt felrobbantva megnyerjük a game-t. Utunkat élőholtak, denevér és patkány falkák nehezítik, ezekből pályánként x darabot kell a másvilágra küldeni, közben ügyelve a pontos célzásra, nehogy idő előtt kifogyjunk a munícióból.

Ahogy az a fenti gameplay-ből is látszik, elég mozgalmas, ötletes a képernyő, overlay nélkül nem is lenne érdemes vele játszani. Ám jó hír, hogy az alkotók, az Ar-Vectrex, komplett pakkot állítottak össze a leendő játékosoknak, aminek része a USA Zombie Apocalypse-t tartalmazó, zombi formájú PCB mellett, egy overlay és egy kontroller matrica is! Mindezt dobozban, használati utasítással megfejelve!

Akit érdekel, az látogasson ide : http://www.ar-vectrex.com/ 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .