Warcraft Adventures: Lord of the Clans – Az eltűnt kalandjáték nyomában

A Warcraft univerzummal csak érintőleges találkoztam, az első résszel a haver gépén, a harmadikat pedig az utolsó kampányig játszottam csak (nah, a Night Elfek nehezek voltak, csóringer rts játékosnak). Arra nem emlékszem, hogy hol, láttam anno ezt a Warcraft Adventures trailerét:

Akkor bejött nagyon ez a kalandjáték, és tuti lecsaptam volna rá, de végül hivatalosan nem jelent meg soha (állítólag a Blizzard bukást szimatolt a point & click gamek körül). Egészen a közelmúltig úgy tűnt, hogy sosem látjuk a Warcraft Adventures-t, amikor is kiszivárgott a ’97-es játék, abban az állapotban, amiben anno hagyták, ami pedig itt annyit jelent, hogy ugyan a kalandjáték végigjátszható, de itt-ott még akadnak benne hiányosságok (pl. hangok, zene terén). Ám a Blizzard hű maradt az eredeti döntéséhez, és ezt a verziót is eltávolíttatta az oldalról, a feltöltőre pedig azóta is Night Elfek vadásznak.

No-de, nem kell elkeseredni, ami egyszer kikerült a netre, az örökre megmarad és fellelhető. Erre itt is a példa, mert amíg le nem szedik, addig töltsétek ti is INNEN!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .